Comunicat en solidaritat amb les detingudes per l’Operación Pandora el 28 d’octubre de 2015

Arran de les detencions i posteriors empresonaments de companyes del moviment llibertari dins de l’anomenada Operació Pandora el passat 28 d’octubre, des de l’Ateneu Llibertari de Gràcia volem expressar el gran rebuig i fàstic que això ens provoca.
todo-lo-que-yo-imagine-que-usted-pensaba-hacer
Un dels organitzadors de l’Octubre Llibertari, i company de vida al barri, està dins d’aquest grup de persones que van ser segrestades pel terrorisme d’estat. Tenim molt clar que no els agraden les polítiques d’horitzontalitat, d’igualtat d’oportunitats, l’autoorganització en tots els àmbits de les vides. Són conscients que la població ja no creu en els seus mercats i polítiques de retallades, desnonaments i assassinats i estan fent qualsevol cosa per desviar l’atenció, necessiten d’un enemic intern per tal de perpetuar la seua autoritat. Creiem que aquests empresonaments només responen a la necessitat de fer mal als moviments socials, especialment a aquells que mostren una actitud ferma contra les barbaritats del sistema.
Nosaltres, un cop més, seguirem construint el món que ens mereixem, seguirem al carrer, seguirem a les xarxes, seguirem amb la solidaritat i el suport mutu i seguirem cantant allà on siguem que un altre món és possible, i que el duem als nostres cors.

Deixa un comentari