Comunicat de l’Ateneu Llibertari de Gràcia davant el desallotjament del Casal Popular Tres Lliris

Cartell

Un cop més ens despertem amb la notícia d’un desallotjament al barri. Avui ha estat el Casal Popular Tres Lliris. Fa gairebé dos anys s’ocupava aquesta antiga oficina de Catalunya Caixa i començava al barri un nou projecte per tal d’encaminar un espai de trobada del jovent del barri, així com promoure la creació de nous projectes fora de la dinàmica de la Marca Barcelona.
Vivim en un barri orquestrat pel turisme. Dia a dia, les necessitats de les veïnes i veïns passen a un segon pla per tal de crear un barri pels i dels turistes. L’augment del cost de la vida a Gràcia, així com l’especulació duta a terme en els últims temps gràcies a la creació de pisos turístics fa que cada dia sigui més difícil viure al barri. El casal era una de les escletxes que es creen per tal de contrarestar aquesta Barcelona que ens volen vendre. Un espai alliberat per i de les veïnes des d’on imaginar i construir una altra manera de relacionar-nos, de conviure, un altre barri.
Des de l’Ateneu Llibertari de Gràcia volem donar tot el nostre suport al Casal Popular Tres Lliris.
Avui ens han pres un espai, però nosaltres seguim aquí, seguim al barri i seguim buscant l’autogestió en tots els aspectes de les nostres vides.
Cap desallotjament sense resposta.

Ens veiem avui, dijous 19 de Novembre, a les 20h a pl. Joanic!
@CPTresLliris

https://twitter.com/CPTresLliris

 
 

Deixa un comentari