SOLIDARITAT AMB "TÍTERES DESDE ABAJO"

Titiriteros

Des de l’Ateneu Llibertari de Gràcia volem expressar la nostra més absoluta solidaritat amb els titellaires de la “Cia. Títeres desde Abajo” detinguts sense fiança des del passat divendres a la tarda, per un dels seus espectacles de titelles al Carnaval de Madrid.
Un cop més s’ha posat en evidència que la inquisitorial Audiència Nacional s’ha especialitzat en la persecució de la “llibertat d’expressió” i des de fa temps actua com el sinistre Tribunal d’Ordre Públic franquista.
Un cop més hem hagut de sentir el patètic i repetitiu discurs del ministre de l’Interior en funcions, un altre franquista, per justificar l’abús que representa que aquests dos titellaires estiguin segrestats per l’Estat.
I també hem vist com aquells que fa poc temps ens van acompanyar al carrer i avui ocupen càrrecs polítics s’han convertit en part mateixa d’aquesta casta que criticaven i una vegada que han desmobilitzat completament carrer, col·laboren en la seva repressió. El nostre menyspreu per a tots ells.

Som explotats, humiliats i vigilats, i quan aquesta veritat surt de la nostra boca som perseguits, torturats i empresonats.
La Llibertat d’Expressió no es negocia, ningú ens farà callar.
SOLIDARITAT TITELLAIRES!
#LibertadTitiriteros

Deixa un comentari