Aquest febrer tindrem una "febrada" d'activitats a l'Ateneu Llibertari de Gràcia

ateneu-febrerWEB.png

ACTES

-Divendres 3,  19 h .- Xerrada  “Veganisme i alliberament animal” per Roberto Lemes i Estefanía Moghli, coneguts activistes antiespecistes + pica pica vegà , a càrrec de El Berenjenal, cuina vegana i popular de l’Ateneu Llibertari de Gràcia.

-Dissabte 4,  10,30 h .- Pl. de la Vila. 3a Ruta Llibertaria  a Gràcia, República, Revolució i Guerra. Gràcia (1931-1939). Es tracta de la tercera part de la ruta llibertària al barri, una visita que intenta recuperar la memòria col·lectiva. A càrrec del Grup de Memoria històrica de l’Ateneu.

-Dissabte 4, 14 h .- A l’Ateneu , dinar vegà a càrrec de l’Assemblea Llibertària l’Oca de Gràcia i a la tarda xerrada, debat i projecció documental  sobre el mateix període de la ruta del matí.

-Dimarts 7, 19 h .- Docufòrum: “Las Hurdes- Tierra sin pan” de Luís Buñuel . Projecció i xerrada de la pel·lícula-documental i de qui la va fer possible: el mestre llibertari Ramón Acín.

-Dissabte 11, 12 h .- Ruta històrica i llibertària pel  barri del Poblet, de la mà de La Bretxa llibertàries del Poblet. Lloc de sortida La Sedeta (c. Sicília 321)

-Dissabte 11, 19 h .- “Hay en mis pupilas dos mares cantando” Muntatge poètic-musical sobre Federico García Lorca a càrrec d’Andreu Aisa Vázquez. Amb la col·laboració de: La Coral CorCò d’Alps. Ana (veu flamenca)  i Raúl (guitarra flamenca).

-Divendres 17, 19 h.- Cinefòrum: . Projecció de “RKO 281” de Benjamin Ross. La batalla per “Ciudadano Kane”. Sobre les pressions perquè no es fes la mítica pel·lícula Orson Welles.
https://ateneullibertarigracia.wordpress.com/cineforum/

-Dissabte 18, 19 h .- Xerrada “Privacidad y seguridad en las redes sociales” a càrrec del grup 4 Gatos.

-Dimarts 21, 19 h .- Docufòrum: “Durruti en la revolución española”   (1988) de Paco Ríos, documental sobre la fígura del mític anarquista. Amb la presència del seu autor.

-Dimarts 28, 19 h .- Xerrada  “Siria , Kurds i llibertaris (fora dels tòpics de la propaganda)” per Josep Mª Navarro

……………………………………………………………………………………………………………….

– De dílluns a divendres, 13 h a 16 h Menjador popular vegà per a sócies de l’Ateneu, a càrrec de El Berenjenal.

– Tots els dilluns, 19h . Classes d’anglès nivell bàsic .

– Tots els dilluns, 17 a 21 h Biblioteca Col.lectiva La Malcriá, gestionada per La Bretxa llibertaries del Poblet.

 

Deixa un comentari