Manifestació 1r maig Llibertari

Durant els últims anys en el marc de l’Estat Espanyol, hem vist com els continus intents de criminalització a les persones anarquistes per part de l’Estat han estat fallits. Ha quedat demostrat un cop més, per una part, la seua vessant més perversa i repressiva i per una altra part, que suposem una clara amenaça que posa en perill constant al sistema.1r de maig llibertari - web
Aquests atacs tenen uns objectius concrets, que són desmantellar a la llarga qualsevol forma d’oposar-se als sistemes d’opressió, i també tenen uns fonaments clars: manipular la informació per estigmatitzar tota forma de lluita i tota dissidència del normatiu.
L’actual model capitalista mercantilitza les diferents formes de vida i és el culpable directe de la repressió als cossos. Assenyalem al CIStema hetero-patriarcal especista com a culpable d’aquestes imposicions violentes cap a totes les que es rebel·len i volem reivindicar les identitats sexuals i de gènere no normatives com a subjectes de lluita.
Denunciem també l’actual estat policial en auge que vivim a Barcelona, així com la pujada de sou en el marc de l’estat espanyol de diferents cossos repressius al servei del sistema. Lliguem això amb l’actual estat de por que s’ha creat mitjançant aquests cossos policials, desallotjant a la gent que decideix okupar en una ciutat, on cada cop, més cases queden buides i més gent dorm al carrer.
Barcelona és víctima d’una gentrificació ferotge, provocada per les immobiliàries, que destrueix els barris omplint-los de turistes i buidant-los de veïnes, construint així el model de ciutat que potència Barcelona en Comú responent als interessos capitalistes.
CIE’s, fronteres, escorxadors, psiquiàtrics, centres penitenciaris, zoològics, centres de menors, laboratoris d’experimentació animal… Amagades les volen, apartades de la societat, per a evitar qualsevol forma de solidaritat i de confrontació amb el sistema carcerari. Volem deixar clar que les tortures i la dispersió no són coses del passat, un clar exemple el tenim al CIE de Zona Franca. Ens solidaritzem amb la lluita de les companyes migrades al llarg dels últims anys.
En els nostres cors portem ràbia en cerca de la llibertat. No oblidem ni perdonarem.
Sortim al carrer amb tota la nostra rauxa!
Contra tota opressió: rebel·lió  i autogestió!
Manifestació 18 h al Forat de la Vergonya.

Deixa un comentari